Lukuvuoden sopimusehdot

PianoBox sopimusehdot lukuvuodelle 2022/23:

syyslukukausi 2022 ma 15.8.2022 – ti 13.12.2022
Ei opetusta:
Syysloma su 16.10 – la 22.10.2022
Itsenäisyyspäivä la 3.12 – ti 6.12.2022 (HUOM! Poikkeaa koulun lomasta.)
kevätlukukausi 2023 ma 9.01.2023 – ma 15.05.2023
Ei opetusta:
Talviloma su 19.2 – la 25.2.2023
Pääsiäisloma ti 04.04 – ma10.04.2023 (HUOM! Poikkeaa koulun lomasta.)
Vappu la 29.4 – ma 01.05.2023

Ilmoittautuminen

Pianotunneille ilmoittaudutaan sähköpostilla pianobox.espoo@gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova lukukaudeksi kerrallaan. Opetus jatkuu automaattisesti kevätlukukaudella, ellei kirjallista (sähköpostilla) lopettamisilmoitusta tehdä kuluvan syyslukukauden marraskuun loppuun mennessä. Jos opinnot lopetetaan kesken lukukauden, kuluvan lukukauden maksut peritään kokonaisuudessaan. Opetuksen voi aloittaa myös lukukauden keskellä. Silloin lukukausihinta määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan.

Tunnit

Lukukausimaksuun sisältyy 18 opetuskertaa arkipäivinä tai 15 opetuskertaa viikonloppuna, joista 2 on esiintymisiä/projekteja. Tunnin voi pitää myös etätuntina, mikäli oppilas sitä toivoo. Viikoittaisen tunnin aika sovitaan lukuvuoden alussa. Tunnin ajan voi vaihtaa vain silloin kun opettajalla on siihen mahdollisuus.  Tuntien sisältö on yksilöllistä ja riippuu jokaisen oppilaan persoonasta, edistymisestä ja tavoitteista. 

Esiintymiset/projektit

Lukukaudessa on yksi esiintymismahdollisuus ja yksi projekti, mikä voi olla esiintyminen, videokonsertti, yhteissoitto- tai teoriatunti. Esiintymiset/projektit voidaan järjestää myös viikonloppuisin tai lukukauden päätteeksi. Esiintymisiin ja projekteihin osallistuminen ei ole pakollista.

Kuvaaminen

Ilmoittautuessaan tunneille vanhempi/oppilas antaa luvan oppilaan kuvaamiseksi ja videoimiseksi opetustarkoituksessa tai etäkonserttia varten. Kuvissa tai videoissa käytetään vain oppilaan etunimeä ja kuvaukset eivät ole julkisesti katsottavissa, vaan linkin takana tai yksityisessä jaettavassa kansiossa. Kuvia, joissa oppilas on tunnistettavissa ei julkaista kaikille katsottavaksi esim nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa ilman erikseen kysyttyä lupaa. 

Poissaolot

Opettaja ei ole velvollinen korvaamaan oppilaasta johtuvia poissaoloja. Jos oppilas ei pääse paikalle, voi tunnin pitää myös etätunnina. Tunnille voi tulla myös korvaava henkilö esimerkiksi kaveri tai perheenjäsen. Poikkeuksesta tulee ilmoittaa etukäteen opettajalle. Opettaja pyrkii olemaan joustava ja pyrkii korvaamaan tunteja mahdollisuuksien mukaan.

Opettajan poissaollessa tunnin pitää sijainen tai opettaja korvaa tunnin erikseen ilmoitettavana aikana. Korvaustunteja voidaan järjestää myös esimerkiksi viikonloppuisin tai lukukauden päätteeksi.

Jos oppilas myöhästyy tunniltaan 15 minuuttia tai enemmän, tunti katsotaan peruutetuksi.

Lähiopetukseen ei saa osallistua kipeänä.

Muut säännöt

Opiskelijoita ei ole erikseen vakuutettu PianoBox toimesta. 

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa opetus voidaan perua tai järjestää kokonaan tai osittain etäopetuksena.