Lukuvuoden sopimusehdot

PianoBox sopimusehdot lukuvuodelle 2023/24:


Syyslukukausi 2023
Ke 16.8.2023 – ke 13.12.2023
Viikonlopun tunnit alkavat 9.9.2023

Ei opetusta:
Syysloma: su 15.10 – la 21.10.2023
Itsenäisyyspäivä: ke 6.12.2023

Ilmoittautuminen

Pianotunneille ilmoittaudutaan sähköpostilla pianobox.espoo@gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova lukukaudeksi kerrallaan (ei koske aamun sarjakortteja). Opetus jatkuu automaattisesti kevätlukukaudella, ellei kirjallista (sähköpostilla) lopettamisilmoitusta tehdä kuluvan syyslukukauden marraskuun loppuun mennessä. Opetuksen voi aloittaa myös lukukauden keskellä. Silloin lukukausihinta määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan. 

Tunnit

Lukukausimaksuun sisältyy 18 arkipäivän opetuskertaa, joista 2 on esiintymisiä/projekteja. Viikonloppuisin järjestettävä opetus sisältää 15 opetuskertaa, joista 2 on esiintymisiä/projekteja. Tunnin voi pitää myös etätuntina, mikäli oppilas sitä toivoo. Viikoittaisen tunnin aika sovitaan lukuvuoden alussa. Tunnin ajan voi vaihtaa vain silloin kun opettajalla on siihen mahdollisuus. Tuntien sisältö on yksilöllistä ja riippuu jokaisen oppilaan persoonasta, edistymisestä ja tavoitteista. Opettajalle saa aina kertoa omia toiveita ja haaveita. 

Esiintymiset/projektit

Lukukaudessa on yksi esiintymismahdollisuus ja yksi projekti, mikä voi olla esiintyminen, videokonsertti, yhteissoitto- tai teoriatunti. Esiintymiset/projektit voidaan järjestää myös viikonloppuisin tai lukukauden päätteeksi. Esiintymisiin ja projekteihin osallistuminen ei ole pakollista.

Kuvaaminen

Ilmoittautuessaan tunneille vanhempi/oppilas antaa luvan oppilaan kuvaamiseksi ja videoimiseksi opetustarkoituksessa tai etäkonserttia varten. Kuvissa tai videoissa käytetään vain oppilaan etunimeä ja kuvaukset eivät ole julkisesti katsottavissa, vaan linkin takana tai yksityisessä jaettavassa kansiossa. Kuvia, joissa oppilas on tunnistettavissa ei julkaista kaikille katsottavaksi esim. nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa ilman erikseen kysyttyä lupaa. 

Poissaolot

Opettaja ei ole velvollinen korvaamaan oppilaasta johtuvia poissaoloja. Jos oppilas ei pääse paikalle, voi tunnin pitää myös etätunnina. Tunnille voi tulla myös korvaava henkilö esimerkiksi kaveri tai perheenjäsen. Poikkeuksesta tulee ilmoittaa etukäteen opettajalle. 

Opettajan poissaollessa tunnin pitää sijainen tai opettaja korvaa tunnin erikseen ilmoitettavana aikana. Korvaustunteja voidaan järjestää myös esimerkiksi viikonloppuisin tai lukukauden päätteeksi.

Jos oppilas myöhästyy tunniltaan 15 minuuttia tai enemmän, tunti katsotaan peruutetuksi.

Lähiopetukseen ei saa osallistua kipeänä.

Muut säännöt

Opiskelijoita ei ole erikseen vakuutettu PianoBox toimesta. 

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa opetus voidaan perua tai järjestää kokonaan tai osittain etäopetuksena.